Testimonials

Hans Valkenburg is een interim professional in organisatieverandering. Zijn uitdaging was om zijn effectiviteit als leider te vergroten met als doel sterkere teams te ontwikkelen.

Frederique de Jong is manager op een hogeschool en in het leiden van haar team van professionals wilde ze meer duidelijkheid en overzicht krijgen om meer te focussen op strategie en langetermijndoelen.

Marijne als coach is erg prettig, rustig en to the point. 4 woorden om de coaching ervaring te beschrijven zijn praktisch, effectief, doelgericht en inspirerend. De resultaten of effecten van de coaching waren een beter begrip van mezelf en wat ik echt wil. Dit hielp me (persoonlijke) kansen te identificeren door mijn comfortzone en perspectieven uit te dagen. Ik kan Marijne daarom zeker aanbevelen!
foto aashna pancham
Aashna Pancham
Innovatiemanager, ABN Amro Bank
Marijne als coach is meedenkend, recht door zee en prettig. De resultaten van haar coaching waren effectiever zijn in mijn rol en reflecteren op situaties door een stap terug te doen. Ik heb geleerd irrationele gedachten los te laten, te omarmen dat het oké is om onzeker te zijn en het belang van een goede balans tussen werk en privé. Ik zou Marijne aanbevelen, omdat ze je uitdaagt om aan je doelen te werken, maar tegelijkertijd inzichtelijke begeleiding geeft om ze te bereiken.
foto Robbert Haessen
Robbert Haesen
Finance Manager, XXImo Mobility & Amaze Mobility
De zeven coachsessies in de afgelopen 9 maanden heb ik ervaren als een echte game changer in mijn leven. Mijn leven (werk en privé) veranderde enorm. Een persoonlijke reis waarbij Marijne naast de coachsessies verschillende initiatieven (boeken, filmpjes, andere sessies) voorstelde, ik heb ze allemaal gedaan, wat resulteerde in een veel bewustere, verbindende en gelukkiger Rogier. ( En ik was al behoorlijk gelukkig toen ik begon;) ik heb nu intensere verbindingen met mijn familie, vrienden en collega's en mezelf. Mijn manager was onder de indruk van de "Nieuwe Rogier" hij noemde de sessies positieve drugs en gaf me een promotie. Vanaf het begin voelde ik de sessies als een ware traktatie. Terugkijkend ben ik echt dankbaar met deze ervaring! Dikke dank je wel Marijne!!!
foto rogier bogaerts
Rogier Bogaerts
Senior Equipment Specialist, ABN AMRO Asset Based Finance
Executive Coaching van Marijne voor mijn volgende carrièrestap. De resultaten van de coaching waren een breed scala aan technieken, als het gaat om het managen van teams. Dit verbeterde mijn manier van delegeren en motiveren van teamleden en zelfs anderen. Marijne is grondig en snel van begrip. Ze is ook in staat om verschillende passende technieken aan te bieden om bepaalde obstakels te overwinnen. Ik kan Marijne met een gerust hart aanbevelen aan anderen in een soortgelijke leidinggevende positie, omdat ik zeer tevreden ben over de manier waarop zij mij gecoacht heeft.
foto Bulent Aydin
Bulent Aydin
EMEA Manager Customer Service, TE Connectivity
Ik heb Marijne leren kennen in een tijd dat het echt nodig was. Wat ze deed was echt geweldig. Marijne luistert heel goed, haar kennis en manier van werken: ze weet precies wat ze moet doen om je weer op het goede spoor te krijgen. Met haar hulp heb ik de weg naar een positieve toekomst terug weten te vinden. De effecten waren: een boost in mijn zelfvertrouwen en een groter gevoel van vrijheid, als professional en als persoon.
Foto Arthur Strang
Arthur Strang
Plant Manager, Tsubaki Nakashima
Concrete resultaten van de coaching zijn dat ik bewustere keuzes maak. Ik kijk eerst naar de werkdruk van een bepaalde taak en bepaal of deze taak noodzakelijk is. Marijne is zeer deskundig en biedt een veilige omgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ze filtert het probleem en biedt een bepaalde oefening aan. Ik heb handvatten gekregen om daadwerkelijk de stappen te zetten om mijn acties uit te voeren.
Foto Dominique Snijders
Dominique Snijders
Docent Recht Hogeschool Utrecht
Marijne heeft mij gecoacht in een ‘jobcrafting’ traject: op zoek naar een nieuwe manier van werken. Waardegedreven en oprecht geinteresseerd om mijn drijfveren te vertalen naar een concreet plan van aanpak. Marijne neemt overduidelijk veel inhoudelijke kennis mee in de gesprekken en zet dit op een flexibele manier in. Wat ik prettig vond is dat deze flexibiliteit een heel individueel traject opleverde; nooit had ik het gevoel dat er een programmaatje afgedraaid werd. De coaching is mede daardoor zeer succesvol geweest: ik ben tevreden met mijn nieuwe werkzaamheden en we hebben een gezamenlijke evaluatie gedaan met mijn leidinggevende. Ik zou Marijne als coach aanraden vanwege haar persoonlijke aanpak, kennis van zaken en sprankelende persoonlijkheid.
foto robert wisse
Robert Wisse
Medisch specialist en ondernemer
Tijdens mijn coachingsperiode heb ik Marijne leren kennen als een prettige en ervaren coach die de tijd neemt om naar je te luisteren, iemand die ook op een natuurlijke manier je gedachten over dingen weet te triggeren. Dit heeft mij geholpen om anders naar dingen te kijken, zowel in mijn werk als privé. Ik ben haar dan ook dankbaar voor deze inzichten en zou Marijne zeker aanbevelen aan anderen die zichzelf willen leren kennen en verbeteren. Ik kijk terug op een geslaagde coachingsperiode met haar.
foto Jeroen Barendse
Jeroen Barendse
Lead Agile Product Owner and Senior Customer Journey Expert, ING Nederland
Juiste energie, goede balans tussen praten, oefeningen, theorie en uitleg over de zakelijke kant van het werken. Beste Marijne, bedankt voor je begeleiding! Ik heb veel geleerd en de begeleiding was een goede mix tussen nadenken over mezelf en oefeningen van praktijksituaties. Ik waardeer je betrokkenheid!
Foto Suzanne Verschueren
Suzanne Verschueren
Docent gezondheidszorg, Hogeschool Utrecht
Marijne's coachingsstijl is praktisch en resultaatgericht. Ze coacht in-the-moment en behandelt vraagstukken op een zeer veelzijdige manier door experimenten en opdrachten op maat te ontwerpen. Als gevolg van de coaching merk ik dat ik me meer bewust ben van mezelf. Ik luister meer naar mijn buikgevoel en maak andere keuzes. Marijne is empowerend, positief en is een vertrouwensbooster.
Afbeelding Bas Smit
Bas Smit
Organisatieadviseur, Saxion Hogeschool
Het rendement van de investering is ongeveer 1000%. Ik ben erg enthousiast over het rimpeleffect van het coachingproces: het is meetbaar in het hele bedrijf! Heel enthousiast.
foto Arjan de Jong
Arjan de Jong
Manager Corporate Clients, NUON
Marijne gaf me nieuwe inzichten door me een stap terug te laten doen en onderwerpen vanuit een alternatieve invalshoek te bekijken. Ze hielp me bij het stellen van zowel persoonlijke als professionele doelen. Ze creëert een heel open sfeer, waarin je je meteen thuis voelt. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en het denkwerk aan mij over te laten. Ben je op zoek naar groei in je persoonlijke of professionele leven en wil je concrete acties opzetten, dan is Marijne degene met wie je contact moet opnemen!
foto Christian de Wit
Christian de Wit
Analist, Accenture Consulting
Marijne is attent en bekommert zich om de behoeften van haar cliënt. Haar adviezen helpen mij om mijn non-verbale communicatie te verbeteren. De adviezen die ze geeft zijn praktisch en effectief. Ik zou Marijne zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar adviezen om zijn non-verbale communicatie te verbeteren.
Maggie Wong-Chan
Risk Manager Capital, Liquidity & Market Risk SNS Bank
Marijne is een uitstekende coach! Woorden om haar te beschrijven: vriendelijk, duidelijk, doelgericht, motiverend, geestig en creatief. Ze verstaat haar vak als coach heel goed. Ben je op zoek naar een energieke en betrokken coach - kies dan voor Marijne!
Mirjam Zevenboom
Trainer/ Adviseur/ Opleider bij Hogeschool Utrecht – Faculteit Educatie, Centrum Theo Thijssen
Marijne wist echt waar ze het over had. Ze is professioneel en intelligent en haar aanwezigheid, houding en aanpak zijn echt geweldig. Ze is ook zeer bedreven in de Engelse taal wat echt hielp tijdens onze sessies. Marijne heeft me laten inzien waar ik me op moet richten om gelukkig te worden en het beste uit mezelf te halen. Ik zou haar zeker aanraden aan mijn collega's.
Simone Hackett
Docent Internationalisering, Hogeschool Utrecht
Marijne weet snel een sfeer van vertrouwen te creëren, die een positief effect had op mijn leercurve. Bovendien gaf haar praktische aanpak me direct handvatten om het geleerde in de praktijk toe te passen.
Daphne Henning
Senior Marketing Manager, KPN
Marijne begeleidde me in een executive coachtraject tijdens een van mijn interim-opdrachten. Zij deelde nadrukkelijk de verantwoordelijkheid voor het resultaat van coaching, maar had de regie op het ontwikkelproces tegelijkertijd wel duidelijk in handen. Marijne is een senior professional met een snel goed begrip van de coachvraagcontext en de mogelijkheden die zij kan bieden voor ondersteuning die het verschil maakt. Met haar heb ik mogen leren dat mijn handelingsperspectief in complexe situaties veel groter is dan ik mij zelf kon voorstellen.
Joost van der Velden
Interim en Change Manager
'Doorbreek de barrière' geeft weer hoe ik de coachingsessies met Marijne heb ervaren. Ik had het genoegen om met Marijne te werken aan het verfijnen van persoonlijke doelen, het stellen van duidelijke acties en ze coachte me uitstekend in het toepassen van nieuwe technieken om bepaalde perspectieven te veranderen. Marijne heeft het vermogen om als persoon/coach snel aansluiting te vinden, ze creëert een open en warme omgeving en zet gedachten om in acties die persoonlijke en professionele groei ondersteunen. Ik beveel Marijne van harte aan als Executive Coach.
Thomas van Schie
Senior Manager, Accenture Consulting
In de coachingsessies helpt ze je echt om je leerdoelen aan te scherpen en geeft ze veel begeleiding bij het bereiken van die doelen. Marijne kan zich goed aanpassen aan de behoeften van de cliënt, door de theorie te combineren met een grote verscheidenheid aan praktische oefeningen en experimenten. Ik kan Marijne van harte aanbevelen, als je je professionele en/of persoonlijke vaardigheden wilt ontwikkelen.
Miriam Hermkens-Janssen
Expert Consolidation and Financial Structures, ASR Verzekeringen
Haar begeleiding heeft mij in staat gesteld mijn gewenste progressies te ontdekken en mogelijke valkuilen te herkennen en aan te pakken. Haar coaching is plezierig en de moeite waard. Ik zou Marijne van harte aanbevelen aan iedereen die behoefte heeft aan een boost in zijn of haar persoonlijke vaardigheden.
Lishia Teh
Kwantitatief geneticus, Rijk Zwaan
Met professionele nieuwsgierigheid en een open en authentieke benadering bracht Marijne precies die vragen naar boven die nodig waren om verder te kunnen. Dat doet ze met een brede kennis, met creativiteit en energie, en bovendien met een praktische blik. Samen met een uitstekende coach als Marijne kom je sneller, effectiever en met concrete resultaten verder. En dat is wat telt.
Maurits Eijkman
Consultant Marketing & Communicatie, Technisch College Leiden

Laten we onderzoeken hoe jij jouw doelen kunt bereiken

The form you have selected does not exist.

nl_NLNederlands