Als we elkaar nog niet ontmoet hebben, ik ben Marijne van den Kieboom, psycholoog, executive coach en leiderschap trainer. Ik versterk missie-gedreven organisaties en leiders, zoals jij …

Wees voorbereid om je impact te gaan vergroten, je volledige potentieel te gaan benutten en de groei van anderen te ondersteunen om een bloeiende organisatie op te bouwen.

Years of experience in coaching and leadership development

out of 10 is the rating average of clients

%

Return of investment (according to PWC/ICF research)

Since launching my coaching practice back in 2006, I’ve been drawn to executive coaching. I specialize in the kinds of “soft skills” that actually spell the difference between a competent leader and a truly brilliant leader who makes a lasting impact and contribution to this world.

I am here to help you rediscover and challenge yourself.

How I became a coach

In mijn jeugd was het in heel Europa het tijdperk van de recessie. In ons huishouden voelde ik de spanningen in de lucht.
Zonder waarschuwing of verklaring kon de sfeer thuis ineens explosief worden.

Om te overleven, werd ik hyper sensitief – en ook sterk empathisch. Mijn vermogen om mensen te lezen en te begrijpen in wat hen drijft en motivateert, werd mijn talent. Door de jaren heen heb ik een bijna wetenschappelijk liefde ontwikkelt voor de ontwikkeling van ieders unieke interne model van de wereld. Verschillende perspectieven, interpretaties. Vele jaren later, zwanger en getrouwd, bevond ik mezelf in de situatie van een goed salaris in loondienst en als kostwinner van ons kleine gezin van vier. Ik wilde de overstap maken om voltijds met mijn coachpraktijk verder te gaan… maar was ik er klaar voor en had ik de moed?

Net zoals ik nu ook mijn coachklanten aanmoedig moedige en oprechte beslissingen te nemen in het leven en werk, wist ik dat er maar één manier was. Ervoor gaan. Het ongemak trotseren en de sprong durven maken. Sinds ik de beslissing heb genomen, heb ik elke minuut genoten van het bouwen van mijn eigen bedrijf, een rolmodel zijn voor mijn jonge dochters, doen waar ik van hou – en natuurlijk leren en geïnspireerd worden door mijn executive coachklanten.

My mission is to propel you on your leadership journey as you rediscover yourself and optimize your game.

© Marijne Van Den Kieboom 2019 | Designed by Just Virtually Sorted

en_USEnglish (United States)
nl_NL_formalDutch en_USEnglish (United States)