Mochten we elkaar nog niet hebben ontmoet,

ik ben Marijne van den Kieboom, psycholoog, executive coach en leiderschapstrainer.

Ik empower missie-gedreven organisaties en leiders, zoals jij…

Wees voorbereid om jouw impact te vergroten, jouw volledige potentieel te ontsluiten en de groei van anderen te ondersteunen om een bloeiende organisatie op te bouwen.

 

Sinds de lancering van mijn coachingpraktijk in 2006, ben ik aangetrokken tot executive coaching. Ik ben gespecialiseerd in het soort ‘soft skills’ dat het verschil maakt tussen een competente leider en een werkelijk briljante leider die een blijvende impact en bijdrage aan deze wereld heeft.

 

Portret Marijne
0
jaar ervaring in coaching en leiderschap ontwikkeling
0 /10
is het gemiddelde cijfer dat klanten aan Marijne geven
0 %
return of investment
(volgens onderzoek van PWC/ICF)

Ik ben hier om je te helpen jezelf te herontdekken en uit te dagen.

Hoe ik coach werd

In mijn jeugd was het het tijdperk van recessie in heel Europa. In ons huishouden voelde ik de spanning in de lucht.
Zonder waarschuwing of uitleg kan de sfeer in huis ineens explosief worden.

Om te overleven werd ik hypergevoelig – en ook zeer empathisch. Mijn vermogen om mensen te lezen en te begrijpen over wat hen drijft en motiveert, werd mijn talent. Door de jaren heen heb ik een bijna wetenschappelijke liefde ontwikkeld voor de ontwikkeling van ieders unieke interne model van de wereld. Verschillende perspectieven, interpretaties. Vele jaren later, zwanger en getrouwd, bevond ik me in de positie van een goedbetaalde baan en als kostwinner van ons kleine gezin van vier. Ik wilde de overstap maken om mijn coachingpraktijk fulltime voort te zetten… maar was ik er klaar voor en had ik de moed?

Net zoals ik mijn coachingcliënten nu aanmoedig om gedurfde en eerlijke beslissingen te nemen in leven en werk, wist ik dat er maar één manier was. Ga ervoor. Trotseer het ongemak en durf de sprong te wagen. Sinds ik de beslissing heb genomen, heb ik elke minuut genoten van het opbouwen van mijn eigen bedrijf, een rolmodel zijn voor mijn jonge dochters, doen waar ik van hou – en natuurlijk leren en geïnspireerd worden door mijn executive coach-klanten.

 

Mijn missie is om jou te motiveren tijdens je leiderschapsreis terwijl je jezelf herontdekt en jouw performance optimaliseert.

Ben jij er klaar voor?

nl_NLNederlands