[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_row column_structure=”1_4,1_2,1_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”]

DISCLAIMER 

Marijne van den Kieboom, met KvK-nummer 30203251 (‘Marijne van den Kieboom’), heet je welkom op https://www.marijnevandenkieboom.com/ (‘marijnevandenkieboom.com’). Door deze website te gebruiken stem je in met deze disclaimer. Marijne van den Kieboom kan de inhoud van de website en deze disclaimer altijd aanpassen zonder dat jij daarover bericht ontvangt.

De inhoud van onze website is door ons zorgvuldig samengesteld, maar je gebruikt onze website voor eigen risico. Marijne van den Kieboom zal zich naar beste vermogen inspannen om de inhoud van de website zo correct mogelijk te houden, maar we staan er niet voor in dat deze website altijd juist of volledig zal zijn. Informatie, dus ook ons aanbod van diensten, kan fouten omvatten of achterhaald zijn.

Marijne van den Kieboom is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen door gebruik of onbereikbaarheid van (informatie op) onze website. Handelingen die je op basis van onze website of de door ons verstrekte informatie verricht, komen voor je eigen rekening en risico. Op grond van die fouten of achterhaalde informatie, kan dus ook geen overeenkomst tussen Marijne van den Kieboom en jou tot stand komen.

Marijne van den Kieboom controleert de inhoud die gebruikers van de website zelf op onze website plaatsen niet, maar Marijne van den Kieboomkan deze gebruikersinhoud wel aanpassen. Als je een klacht hebt, dan horen we dat graag. Stuur je klacht over de inhoud naar info@marijnevandenkieboom.com.

Je mag onze website gebruiken, maar je kunt geen aanspraak maken op onze Intellectuele Eigendomsrechten of die van onze licentiegevers en die van de gebruikers van onze website. Marijne van den Kieboom behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de website voor. Toestemming voor het gebruik van inhoud van onze website op publiekelijk toegankelijke plaatsen kan je altijd via info@marijnevandenkieboom.com aanvragen.

De foto’s op deze website zijn gemaakt door Jeroen Berends en Jeroen van der Hoek

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

nl_NLNederlands